Počitniška hiša Natur Pur Pikovo se nahaja v objemu neokrnjene narave, v bližini cerkve sv. Helene na Pikovem, daleč stran od hrupnega vsakdana. 

Z vseh strani je obdana s travniki, gozdom in pogledom na gore. Hiška je bila prenovljena 2021. Hiška je komfortno opremljena. Ponuja 2 spalnici, kuhinjo s pomivalnim strojem, mikrovalovno pečico, hladilnikom in kavnim avtomatom, jedilnico, dnevno sobo z ogromno sedežno garnituro, 2 x LCD TV, klimo, kopalnico s pralnim in sušilnim strojem. Dve zunanji terasi (ena pokrita), opremljeni s sedežnima garniturama in zunanjim kaminom/žarom.
Odlična
Lokacija

Nastanitev je odlično izhodišče za pohodništvo (Pikov vrh, Veliki vrh, Gorna), gorništvo (Peca, Raduha, Smrekovec, K24 Ultra Trail), gorsko kolesarjenje (v neposredni bližini je trail BlackHole Enduro 2019), plezanje (ferata Mučevo) 

ali zgolj relaksacijo v naravi. V bližini je tudi doživljajsko plezalni park. 

Okolico lahko raziščete tudi v sedlu, saj bližnji ranč ponuja jahanje. Za adrenalina željne je tu še Olimpline – zipline, dolg kar 1260 m. Prava podzemna dogodivščina pa vas čaka v Podzemlju Pece.

dobrodošli

Kontaktirajte nas in rezervirajte svoj termin!

    Število odraslih

    Število otrok do 6 let

    Število otrok do 12 let


    Ali potrebujete prevoz do počitniške hiše?